Bet at home poker

Do 1500€ bonusa za nove igralce! Je lahko še boljše?

Bet at home ni samo ena izmed največjih stavnic v Evropi, so tudi del iGaming skupine kjer lahko igrate poker preko spleta.

Prednosti bet at home pokra

  • Do 1500€ bonusa za nove igralce 🎉
  • Veliko igralcev, saj so del iPoker skupine ♣️
  • Redne promocije 💰
  • Veliko Freeroll turnirjev 💲
  • Varne transakcije in veliko možnosti za depozit/dvig 💶
  • Vrhunski support 24/7 💻
  • Veliko slabih igralcev (fish)🐟

Slabosti Bet at home pokra

  • Bet at home poker ne dela na Macintosh napravah
  • Klasičen dizajn iPoker programske opreme

Bet at home je izredno znan po stavah, a njihov oddelek za poker preko spleta ni nič manjši. So del iPoker mreže, ki je ena izmed največjih na področju pokra. Svojim storitvam so poker dodali že leta 2006, od takrat pa lahko preko Bet at home pokra najdete konstantno akcijo in veliko povprečni igralcev, ki samo čakajo, da jim vzamete denar.

Poleg velikega števila igralcev vas čaka ogromen bonus do 1500€ za prvi depozit! Na voljo imate veliko Freeroll turnirjev, s katerimi lahko dodatno okrepite vaš bankroll, ali pa se takoj podate v različne tipe iger kot so MTT, SnG, Heads up, Cash game in druge. Skupina iPoker slovi po tako imenovanih “soft” igralcih, kar pomeni, da boste že z osnovno strategijo lahko zelo uspešni.

Lahko povprečen igralec zmaguje na Bet at home pokru?

Lahko rečemo, da povprečni igralci na spletnem pokru postajajo boljši iz leta v leto. Višje limite kot igrate, težje bo. To običajno pomeni, da povprečni igralci hitro obupajo. Za vas imamo dobre novice! Bet at home poker še vedno velja za enega izmed najlažjih poker roomov. Igre so veliko bolj sproščene, tudi povprečni igralci lahko zmagujejo. Če se v samo igro online pokra malce poglobite, pa omejitev ni!

Zakaj boste lahko služili?

Bet at home poker ima OGROMNO ljudi, katerim primarna dejavnost so online stave. Veliko igralcev bo tako pokoristilo še bonus, ki ga ponuja Bet at home poker in se podalo z dobitki od online stav. Ni potrebno prav veliko znanja, da lahko pobirate velike pote iz poker miz rekreativnih igralcev.

Kako pričeti z igranjem?

Namestitev Bet at home poker programske opreme je zelo enostavna. Obiščite spletno stran prek gumba, registrirajte se in že lahko igrate! Grafična podoba ni najmodernejša, a taka je na vseh programih, ki so v iPoker mreži. To niti ni slabo, saj je preglednost iger zelo visoka. Nastavite si lahko prikazano sliko (avatar), mesta kjer želite vedno sedeti, nastavite velikost miz, delate zapiske o igralcih, vidite zgodovino handov, nastavljate različne barve kart.

Poker aplikacijo si zastonj prenesite tukaj. Ne pozabite izkoristiti bonusa do 1500€ za prvi depozit!

Katere igre so na voljo na Bet at home poker?

Izbirate lahko med ogromno igrami, kot so klasični Texas Hold’em, Omaha, Stud, in 5 Card Draw pri “cash gameih” oz. igrah z denarjem. Največ akcije je na Texas Hold’em in pa Omaha igrah.

Cash game – poker z denarjem

Igrate lahko z nizkimi limiti kot so €0.01/€0.02 do limitov čez €1/€2 (200€ na mizi ali celo več). Imajo tudi nekaj miz za visoke stave (high stakes).

Preko aplikacije Bet at home poker lahko igrate tudi casino igre za pravi denar. Z njimi lahko preganjate dolgčas, ali pa si povečate bankroll za igranje višjih limitov na poker mizah.

Turnirji

Turnirji na Bet at home so odlični. Čakajo vas veliki nagradni skladi in ne veliko igralcev. Imajo veliko posebnih dogodkov, še posebej za vikende. Turnirji imajo zagotovljene nagradne sklade, ki vas ne bodo razočarali.

Igrate lahko za buy-ine od nekaj centov ali par €, do turnirjev za več 100€ ali celo 1000€ in več. Zelo zanimiv je tudi turnir Nedeljski Premium (Sunday Premium), kjer se z 50€ vložka potegujete za nagradni sklad 25.000€.

Bet at home poker bonus do 1500€

Prav ste prebrali, online poker na Bet at home vam nudi bonus za nove igralce ob prvem depozitu. Bonus 100% bo k vašemu računu dodan avtomatsko, zgornja meja pa je 1500€. Izenačijo bonus z vašim depozitom. Če boste naložili 200€, boste dobili 200€ bonusa, če boste nakazali 1500€, pa boste dobili 1500€ bonusa.

Bonus se na vaš račun sprošča postopoma in sicer ob igranju ter zbiranju točk zvestobe. Za vsakih 125 točk zvestobe boste na račun prejelo 5€. Točke kot že rečeno zbirate z igro in rakeom, ki se ob tem generira. Rake se obračuna pri vseh tipih iger, pa naj bodo to cash game igre, MTT turnirji ali pa Sit and Go.

Redne promocije

Bet at home pa vam ne ponuja samo bonusa do 1500€ temveč tudi redne promocije. Imajo tedenske MTT (turnirji) misije, kjer izpolnjujete določene naloge v zameno za odlične freerolle z odličnim nagradnim skladom. Zelo atraktivan je tudi Twister Race igra z nagradnim skladom 12.500€

Sezonsko so na voljo tudi posebni serijski turnirji, ki izboljšajo že tako atraktivno ponudbo rednih iger in turnirjev.

Redni igralci postanejo tudi člani Bet at home VIP kluba, kjer jih čakajo še dodatne godnosti. Sam program ima pet nivojev, v katerem nivoju boste vi, pa je odvisno od tega kako pogosto igrate. Višje, kot ste na lestvici v VIP klubu, večje bodo vaše nagrade.

Pogosta vprašanja

Kako dostopam do pokra na Bet at home?

Do poker sob na Bet at home poker pridete s klikom na gumb na naši strani.

Kdo je upravičen do bonusa do 1500€ na Bet at home poker?

Do bonusa so upravičeni vsi NOVI igralci, ki na platformi še niso registrirani ob prvem depozitu.

Zakaj nisem dobil 1500€ bonusa?

Bet at home poker izenači znesek vašega depozita v višini 100%. Prejmete toliko bonusa, kot je višina vašega depozita. Za največji bonus se vam splača opraviti najvišji depozit.